Velkommen til bloggen for GI EN HÅND

GI EN HÅND er en frivillig organisasjon med hovedmålet å bygge broer mellom det fremmede og ukjente, integrere minoritetsgrupper og skape en sterkere generasjon som vil styrke Norge som nasjon og land.

GI EN HÅND handler om å hjelpe medmennesker ved å vise at du er der for dem som et medmenneske, en støttekontakt og som dere personlige norsklærer.

V
ed å gi en hånd kan du være med på å skape en kjedereaksjon av positive handlinger og utfall: du vil kunne påvirke og endre et menneskes liv som igjen vil påvirke og endre flere menneskers liv som igjen vil påvirke og endre samfunnet vi lever i.

Vær med på å gjøre en forskjell. Alle kan hjelpe. Alle kan gi en hånd. Alle kan gi et smil.

Veldig mange vet ikke hvordan de skal hjelpe på en annen måte enn å gi klær og penger. Ønsker du å hjelpe flyktingene, bli en støttekontakt, lær en flyktning norsk på 30 dager og hjelp dem ut i arbeidslivet. Dette er vår utfordring til Norge!

Hver og en av oss er en puslebit i samfunnet. Sammen dannet vi et bilde.
Ved å gi en hånd vil du gi noen et smil, håp og trygghet.

Vi utfordrer Norge: kan vi sammen klare å integrere flyktningene på 30 dager? Bli med på utfordringen og gjør en forskjell! Vær med på å bygge en sterkere Norge!

På denne bloggen vil vi publisere intervjuer med flyktninger, norskopplæringen og andre artikler som er relatert til språk og flyktninger. 


GI EN HÅND - vi utdanner flyktninger 

#halden #østfold #flyktning #flyktninger #syria #irak #gienhånd #norge #norsk #utdanning

 

 

 

2 kommentarer

snippen

05.12.2015 kl.21:45

Velkommen til bloggverden! Ta gjerne en titt på siden min og følg den for masser av inspirasjon :D Lykke til videre med bloggen :)

Trollblomst

06.12.2015 kl.04:14

Lykke til! Titt innom meg da vel og følg meg gjerne om du liker innholdet. God advent! :D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits